Migaloo

Migaloo (indigious Australies woord voor 'white fella') is een Mercedes Benz 410 uit 1992. Onze 6 persoons albino bus. Van binnen helemaal klaar voor jullie camper trip met zit plaats voor 6 personen die omgebouwd kan worden in een groot 2 persoons bed. Boven is nog een 2 persoons bed en achterin is een stapel bed voor nog 2 personen. Er is een kleine badkamer met wc en wastafel. Naast alle andere standaard gemakken (zie businhoud onderaan) heeft Migalo warm water, verwarming en 2,5 meter stahoogte! Hij heeft met zijn vorige eigenaren rond gereisd om bijbels te bezorgen en is door de nonnen keurig onderhouden. Technisch dus helmaal in orde en klaar voor jullie 'vanlife' trip.

Boek nu Migaloo!

<
>

Bokito

Nu te huur in Nederland
Mag ik u voorstellen: Bokito, ontsnapt uit de dierentuin om van zijn vrijheid te genieten in Portugal :-) Bokito heeft 6 meiden meegenomen op zijn trip naar Portugal, en er hebben er 7 tegelijk in geslapen. We raden het niet aan om met 7 personen tegelijk te slapen in Bokito, maar het schijnt mogelijk te zijn ;-) Bokito heeft twee twee-persoonsbedden, een boven bed van 1.80 x 1.30 en een beneden bed van 1.60 x 1.70 wat tevoorschijn komt na het ombouwen van de bank en de tafel. (In de zithoek zit een niet officiele extra gordel, in totaal heeft Bokito dus 3 gordels.) Uiteraard is ook Bokito voorzien van alle handige dingen die je eventueel nodig hebt tijdens de trip! Bokito heeft veel leef- en berg-ruimte en rijd net zo ‘smooth’ als een Mercedes hoort te doen.

Boek nu Bokito!

Chillum

Chillum is een Mercedes-Benz 207D uit 1987. Hij beschikt over een degelijke 70 pk diesel motor die niet kapot te krijgen is. Chillum houdt niet van haasten, dus ontspannen is verplicht. Cruisesnelheid 90 km/h. Stuurbekrachtiging heeft hij niet, maar hij rijdt nog steeds zeer soepel. Inparkeren in Amsterdam is een uitdaging, maar gelukkig hebben we in Portugal de ruimte! Ook Chillum is voorzien van al onze standaard gemakken (zie businhoud onderaan). Hij beschikt daarnaast over een tafel met 6 zitplaatsen welke omgebouwd kunnen worden tot een royaal twee-persoonsbed (160x200). Ook boven is een bed voor twee personen (130x200). En ohja, ook Chillum heeft 2,5 meter stahoogte! Je kan dus zowel met 2 als met 3 of 4 personen heerlijk rondreizen in onze gezellige Chillum.

Chillum heeft er zin in! Jullie ook? :)

Boek nu Chillum!

Silver Bullet

Meet and greet onze 2 persoons rock & roll van 'Silver Bullet'! De oudste van onze familie (1979), maar hij rijdt misschien wel het lekkerst van allemaal! Het woord “Cruisen” lijkt hij uit gevonden te hebben…. Silver Bullet begon zijn Snailhouse avontuur met een 3 maanden lange 'Vanlife' trip door half Europa en is nu te huur in de Algarve. Hij is zeer ruim van binnen met twee banken en een draaibare bijrijdersstoel. Aan zitplek geen gebrek😊 De achterste bank is om te bouwen tot een twee-persoonsbed van 113 cm bij 200 cm. Uiteraard is ook Silver bullet voorzien van alle benodigdheden voor een heerlijke vakantie. Daarnaast is onze rock & roll-ster romantisch ingestelt en zal hij je meenemen naar de mooiste plekjes en de waanzinnigste zonsondergangen voor je verzorgen!

Boek nu Silver Bullet!

Miss Moneypenny

Alias ‘miss M’ een Mercedes 310 uit 1992. Met haar oerdegelijke 5 cylinder motor en stuurbekrachtiging rijdt ze zeer soepel en vlot. De cruisesnelheid van deze dame bedraagt 100kmh. De charmante miss M is voorzien van alle standaard gemakken (zie businhoud onderaan). Daarnaast heeft ze twee twee-persoonsbedden. Waarvan één uitschuifbed boven die je deels opgemaakt kan laten tijdens je verblijf (180x120). Beneden kan de vier-persoonszithoek getransformeert worden in het andere tweepersoonsbed (180x145). De zithoek is voorzien van 2 gordels (totaal dus 4 gordels). En ze heeft 2,5 meter stahoogte. Miss M is dus zeer geschikt voor 4 personen, en zal zorgen dat jullie een heerlijk relaxed verblijf hebben!

Miss M is klaar voor jullie avontuur!

Boek nu Miss Moneypenny!

In onze bussen

Al onze bussen zijn uiteraard helemaal klaar gemaakt voor jullie avontuur. Wij zorgen voor schoon beddengoed en handdoeken. Verder aanwezig in al onze bussen:

 • Keuken (incl potten, pannen, borden, bestek, percolator etc.)
 • Fornuis met twee of meer pitten
 • Koelkast op gas
 • Schoonwatertank
 • Tafel, stoeltjes & tafellampje voor op de camping
 • Luifel voor de warme dagen
 • Portable wc
 • Solar douchezak (en ingebouwde koude douche in Paddy)
 • Omvormer naar 220v (voor bv. laptop)
 • Usb oplaadpunt
 • Boom box
 • Radio/cd speler met aux ingang
 • Surfrek
 • Info boekjes en wegen kaarten over de Algave
 • Diverse boeken en spelletjes

Er is ook de mogelijkheid tot het huren van wifi-internet, gitaar en skateboard. Maak je avontuur compleet en trotseer de Portugese golven: huur een surfboard of bodyboard!

Softtops 8', 7'6", 7'0", 6'0" en 5'4"

€75 één week
€100 twee weken

Hardtops 10'6", 7'3" en 6'3"

€75 één week
€100 twee weken

Advanced boards 9'6", 9'1", 8'0", 6'6" en 6'0"

€120 één week
€180 twee weken

Shortboards 7'3" en 6'2"

€90 één week
€135 twee weken

Vraag ons voor details en beschikbaarheid van de surfboards.

Bodyboards, skateboard en gitaar

€15 één week
€20 twee weken

Wetsuits Slechts enkele maten en pakken beschikbaar

€35 per week

Kinderstoeltje en bedje/strand tentje voor kinderen van 0-25kg

Snailhouse Campervans

Wij zijn bereikbaar per telefoon, whatsapp en email.
Ons telefoonnummer: +31 6 17410166
Ons mailadres: snailhousecampervans@gmail.com

instagramfacebook

Waarom wij busjes verhuren?

Snailhouse campervans is ontstaan vanuit onze eigen ervaring die we graag willen delen. Wij vinden het belangrijk dat we het leuk vinden om te werken en dat doen we door een product te maken waar we achter staan en trots op zijn. Voor ons betekent dit een camper busje in Portugal waar je jezelf thuis voelt zodra je binnenkomt. Dat je denkt 'wow in dit busje wil ik graag op vakantie'.